Naslovna » Hrvatska » MOST i HDZ suglasni: Goran Radman mora otići s mjesta ravnatelja HRT-a
Goran_Radman_FAH 660x330

MOST i HDZ suglasni: Goran Radman mora otići s mjesta ravnatelja HRT-a

Share Button

MOST i HDZ usuglasili su stavove – Goran Radman mora otići s pozicije ravnatelja HRT-a.

“Nisam zadovoljan javnim servisom koji svi plaćamo. Karikiraju sve ono što govorim, sotoniziraju nas i čine luđacima zato što smo domoljubi. Plaćamo ih 1,3 milijarde kuna godišnje da nam lažu. Ta televizija u funkciji je jedne stranke i u funkciji destrukcije političke suradnje Mosta i HDZ-a. Bit će promjena na Hrvatskoj televiziji, Radman treba otići i ta struktura se mora početi ponašati profesionalno i objektivno, a ne navijački”, rekao je sinoć Tomislav Karamarko.

Isto su jučer na poručili službenom Facebook profilu poručili MOST-a.

Zastupnik MOST-a, vrlo umjereni Ivan Kovačić, je napisao: “Šef HRT-a Radman ima niz afera i morat će otići”, a objavu je putem Facebooka podržao i nešto žešći MOST-ov zastupnik Miro Bulj.

Ravnatelj programa HRT-a Saša Runjić odbacio je izjave prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka

“Izjave gospodina Karamarka su neutemeljene, netočne i paušalne. Ja ih odbacujem. Ako gospodin Karamarko ili bilo tko drugi ima bilo kakve pritužbe na rad nas kao javnog neovisnog medija, postoji vrlo precizna procedura utvrđivanja je li tome tako”, kazao je Runjić.

Proteklih tjedana MOST i HDZ razišli su se po pitanju imenovanja Ranka Ostojića na čelo saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost te po pitanju smjene ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, a u slučaju ravnatelja HRT-a očito su suglasni

D. Lukić /Foto: FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bratislav-dikic-crna-gora-uhicenje

Uzeo novac za puške, pa propjevao: Odao ga telefon koji se ne može prisluškivati

PLAN terorističke skupine bio da naoružani upadnu u zgradu Skupštine, izazovu sukobe između građana i policije, …

-->