Naslovna » Vijesti » Nagrada 50.000 kuna: Policija objavila fotografiju osobe povezane s ubojstvom Vinka Žuljevića Klice
klica, ubojstvo, uviđaj

Nagrada 50.000 kuna: Policija objavila fotografiju osobe povezane s ubojstvom Vinka Žuljevića Klice

Share Button

POLICIJA je objavila fotografije muškarca za kojeg vjeruju da ima korisne informacije o atentatu na Vinka Žuljevića Klicu koji je ubijen u Sesvetama u svibnju prošle godine.

Osam mjeseci nakon ubojstva policija je ponudila nagradu od 50.000 kuna onome tko im dostavi korisne informacije o slučaju.

”Sliku objavljujemo jer smo iscrpili sve mogućnosti koje smo imali na dispoziciji. Slike su sa nadzorne kamere, no kod ovako kompleksnih djela neke stvari moramo zadržati za sebe pa u ovoj fazi istrage ne možemo otkriti gdje je snimljen sumnjivac.

Identitet ove osobe svakako bi nam mogao pomoći u razrješenju slučaja pa stoga nudimo i 50.000 kuna novčane nagrade osobi koja nas dovede do ubojice”,  rekao je načelnik PU zagrebačke Goran Vurušić.

Untitled-3_1007117S0[1]
Ova soba, po tvrdnji policije, ima saznanja o ubojstvu Vinka Žuljevića Klice
Umirovljeni pukovnik HVO-a  Vinko Žuljević Klica ubijen je u sačekuši nakon jutarnje mise u Sesvetama početkom svibnja prošle godine.

Nakon ubojstva mediji su iznijeli razne teorije o pozadini zločina kakav na zagrebačkom području nije zabilježen posljednjih godina – od tvrdnji da su Klicu najvjerojatnije likvidirali strani plaćenici, do scenarija prema kojima je ubojstvo povezano s nestankom Klicina bivšeg suborca Branka Katušića i Branka Mrakovića u siječnju u istočnoj Češkoj.

 

D. L./Foto:FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

ubojica-iz-broda

BROĐANI ODAHNULI: Uhićen je Milan Mitrović, osumnjičen za dva okrutna ubojstva – VIDEO

MILAN MITROVIĆ, 30-godišnjak kojeg se sumnjiči za počinjenje dva ubojstva u Slavonskom Brodu danas je …

-->