Peratović napad na sebe dovodi u vezu sa suđenjem Josipu Perkoviću

svibanj 29, 2015 maxportal
Share Button

Nakon što su novinara Željka Peratovića na imanju u Luci Pokupskoj kod Karlovca brutalno pretula trojica trojica muškaraca, Peratović napad dovozi u vezu sa slučajem Perković.

Hina na je bolničkom prijemu doznala da su Peratovićeve ozljede lakše, s jednim šavom na glavi, a da je otišao s policijom da bi pomogao u kriminalističkom istraživanju. Karlovačka policija potvrdila je Hini da je oko 19 sati u Luci Pokupskoj došlo do fizičkog napada na muškarca (49), koji je zbog povreda prevezen u bolnicu, te da traje potraga za napadačima i kriminalističko istraživanje.

VEZANE VIJESTI:

  • Na kućnom pragu brutalno pretučen novinar Željko Peratović, istraživač Udbinih zločinaSam Željko Peratović je u telefonskoj izjavi za Hinu rekao da mu se vrti, da ima šav na glavi, suha usta. Za trojicu napadača je rekao da ih ne poznaje, te da ih je očito netko poslao.

“Rekli su da mi je to zato jer pišem o ilegalnom šljunčarenju, ali to, naravno, nema veze s mozgom. Ono na čemu sam u posljednje vrijeme radio je slučaj Perković i ja to s tim dovodim u vezu.”

Također je rekao da skoro dva sata od napada policija još nije uhitila napadače, iako mu mještani javljaju telefonom da su u jednoj birtiji u mjestu, kamo su jednostavno otišli nakon što su ga pretukli. Prije toga su s autom ušli u njegovo dvorište, ugurali ga u kuću i, kako kaže, “iscipelarili.”

MP/Foto:FaHKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button