Tragedija u trgovačkom centru: Dvogodišnje dijete pištoljem ustrijelilo majku

prosinac 31, 2014 maxportal
Share Button

U TRGOVAČKOM centru u jednom mjestu u američkoj saveznoj državi Idaho žena je ubijena iz pištolja, a mediji su izvijestili da je pištolj opalio kad je njezino dijete pokušalo izvaditi oružje iz njezine torbice. Hayden je mjesto u okrugu Kootenai u Idahou“Vrlo tužan incident dogodio se u našoj trgovini u Haydenu, u kojemu je poginula ženska osoba. Surađujemo sa šerifovim uredom u istrazi o tome što se zapravo dogodilo”, izjavio je glasnogovornik trgovačkog centra Walmart.

Policijski službenik Stu Miller iz šerifova ureda u okrugu Kootenai objavio je da je žena od nepunih 30 godina poginula u trgovini u mjestu Hayden.

“Istraga je pokazala da je riječ o incidentu”, napisao je Miller.

Miller nije napisao tko je ispalio hitac, ali je lokalna televizijska postaja KREM-TV objavila da je žena bila u kupovini sa svoje četvero djece i da je pištolj opalio kad je jedno od njih, u dobi od  dvije godine, pokušalo izvući pištolj iz njezine torbice.
Nakon tragedije u trgovačkom centru djeca su zbrinuta u obitelj i zaštićena od medija.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button