Naslovna » Hrvatska » NIJE ISTO: Branitelji iz Savske jumbo plakatima u Hrvatskoj iskazali politički stav
STO

NIJE ISTO: Branitelji iz Savske jumbo plakatima u Hrvatskoj iskazali politički stav

Share Button

BRANITELJI koji dva i pol mjeseca prosvjeduju u Savskoj jumbo plakatima u Zagrebu iskazali su svoj politički stav, odnos aktualne vlasti prema Domovinskom ratu i braniteljskoj populaciji. Tijekom dana postavljeno je nekoliko plakata u Zagrebu te u nekoliko većih gradova u Hrvatskoj.

Na svima stoji isti popis – 100% za Hrvatsku (Udruga stopostotnih ratnih vojnih invalida) te slogan “Nije isto” uz različite poruke – Region – Hrvatska, građanski rat – Domovinski rat, krvnik -žrtva, agresor – branitelj, mržnja – ljubav, registar agresora – registar branitelja.

“Mi na ovaj način šaljemo poruku koju već 88 dana pokušavamo prenijeti predsjedniku države, premijeru i predsjedniku Sabora da branitelji i agresori nisu isto, da majke, koje još uvijek čekaju sinove, i krvnici nisu isto. Na ovo smo ponukani i činjenicomda je jednom predsjedničkom kandidatu bliža Dokumenta od nas branitelja – kazao je Ante Deur, predsjednik Zbora gardijskih brigada.nije isto

Na primjedbu da je ovo podrška konkretnom kandidatu na predsjedničkim izborima branitelji to opovrgavaju. Kažu da pozivaju sve u Hrvatskoj da izađu na izbore i  glasuju za onog kandidati koji će bolje zastupati nacionalne interese.

Marina Radev

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

2016-10-28-18-42-01

Brkićeva objava o Hudoj Jami izazvala bijes lijevih medija! Provjerite ima li išta sporno

POTPREDSJEDNIK Sabora Milijan Brkić jučer je nazočio pokopu posmrtnih ostataka žrtava iz Hude Jame i o …

-->