Naslovna » Naslovna » Noćna akcija bivšeg predsjednika: Ivo Josipović, kao lopov, iznosi dokumente s Pantovčaka
ivo josipović, lopov

Noćna akcija bivšeg predsjednika: Ivo Josipović, kao lopov, iznosi dokumente s Pantovčaka

Share Button

Samo dan nakon što je izgubio izbore Ivo Josipović odlučio na nesvakidašnji i za predsjednika neuobičajen potez. Barem ne za predsjednika koji  je časno odradio mandat. Maxportal je u posjedu fotografija Ive Josipovića kako, pod okriljem noći, iznosi dokumentaciju iz Ureda predsjednika.

U utorak 13. siječnja 2015. u 22 sata i 23 minute snimljen je u Ulici kralja Držislava broj 12, u središtu Zagreba, kad je osobno iz kombija iznosio pakete i unosio u privatni stan.

U Ulicu kralja Držislava Josipović se s Pantovčaka dovezao predsjedničkim Audijem A8, a ispred njih bio je kombi krcat paketima. Kombi je bio parkiran točno ispred kolnog ulaza pred brojem 12, tri Josipovićeva pomoćnika iznosili su dokumentaciju, a on osobno nadzirao je cijeli postupak.ivo josipović, kralja držislava 22

Stan u Ulici kralja Držislava jedan je od četiri (ili pet) stanova koje su privatno vlasništvo obitelji Josipović, površine je 198 četvornih metara i donedavno je bio iznajmljen kao uredski prostor. Koliko je Josipović naplaćivao najamninu tih skoro 200 kvadrata u središtu Zagreba nije nam poznato.

U vrijeme Stipe Mesića povjerljivi dokumenti s Pantovčaka završili su u Haagu. Gdje će završiti ovi koje je pod okriljem noći, kao lopov, odnio bivši predsjednik Ivo Josipović?

Ako netko zna nek’ javi redakciji Maxportala.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->