Naslovna » Vijesti » POLICIJA OBJAVILA: Jovan je započeo tuču pa dobio batine – Isto kao u Domovinskom ratu!
jovan-matijević[1]

POLICIJA OBJAVILA: Jovan je započeo tuču pa dobio batine – Isto kao u Domovinskom ratu!

Share Button

Suprotno tvrdnjama Jovana Matijevića u medijima, prema policijskom izvješću on je prvi započeo tuču, a onda su sijevnule šake. 

U noći s petka na subotu Jovana su, prema njegovim riječima, pretukli mladići zbog pjesme koju je pustio i radi toga što je Srbin. Od žešćih batina spasio ga je prijatelj, inače Hrvat.

Jovan i njegov prijatelj su s lipičkog područja, a nakon što je kući stigao pretučen, Jovanova majka je sve prijavila policiji.

Djelatnici PU brodsko-posavske obavili su razgovor sa svjedocima i sudionicima nemilog događaja koji se zbio u jednom okučanskom lokalu.U izvješću stoji:

“Nakon što je 22-godišnji mladić, s područja općine Lipik, uplatio dvije pjesme na glazbenom aparatu prišao mu je 28-godišnjak, koji je prije toga sjedio u lokalu sa još četiri muške osobe u dobi od 16 do 42 godine, te je zatražio od 22-godišnjaka da više ne pušta takve pjesme. U tom trenutku između dvojice mladića došlo je prvo do verbalnog sukoba a potom i do fizičkog sukoba.”

Suprotno tvrdnjama Jovana Matijevića, koje je u svom iskazu dao za dio medija, prema policijskom izvješću on je prvi odgurno 28 godišnjaka, a potom ga i udario.

”U sukob su se potom umiješali i ostali koji su sjedili za stolom s 28-godišnjakom, svi s područja Okučani. Kako bi pokušao zaustaviti sukob umiješao se i 23-godišnjak s područja općine Lipik koji je u lokal došao zajedno s 22-godišnjakom, a kojeg su potom fizički napali dvojica iz skupine s područja Okučani te ga izgurali iz ugostiteljskog objekta na ulicu.

Policija zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški protiv 22-godišnjaka s područja općine Lipik i petorice muških osoba u dobi od 16, 28, 31, 36 i 42 godine s područja Okučana”, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

D. L. /Foto:screenshot Dnevnik.hr

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

Sasa-Lekovic-novi-predsjednik-HND-Hrvatskog-novinarskog-drustva_article[1]

Leković objavio da su ga pokušali ubiti: “Prepilili su mi vijke na kotaču auta!”

PREDSJEDNIK Hrvatskog novinarskog društva objavio je na svom Facebook profilu da slavi drugi rođendan nakon …

-->