Naslovna » Izdvojeno » OVO VRIJEDI VIDJETI: Dvadeset modnih revija u dvije večeri na 10. Riječkim stepenicama
modna revija, rijeka

OVO VRIJEDI VIDJETI: Dvadeset modnih revija u dvije večeri na 10. Riječkim stepenicama

Share Button

DESETE Riječke stepenice, jedna od najvećih modnih manifestacija u Hrvatskoj, koja krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana već je najavljena prekrasnom modnom kampanjom.

Veliko slavlje mode biti će proslavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

Na stepenicama pored Grand hotela Bonavia 26.kolovoza predstaviti će se petnaest modnih kuća i dizajnera među kojima su: Vesna Sposa, Salon Marie, Butik Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie’s, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex odijela, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačka i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program ove godine vodi Vlatka Pokos.

Druga večer 10.Riječkih stepenica preseliti će 27.8. na trg ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije poznatih svjetskih brandova.

”Posebno mi je drago da veliki jubilej projekta ove godine slavimo dvije večeri na dvije lijepe lokacije u centru grada te da je najveća i najstarija tekstilna tvrtka u Rijeci AMEC Rijekatekstil prihvatila moju ponudu za suradnju pa će u subotu svi moći uživati u kolekcijama Max Mare, MAX & CO., Marelle, Weekend Max Mare i Tosce Blu”, kaže Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije.

Obje večeri počinju u 20 i 30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

 

Maxportal/Foto:promo

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

srbija20fap20zlatibor20blato1

NOGOMETNA KOMEDIJA: Pogledajte zašto se svi smiju nogometu u Srbiji!

Iz Srbije stiže video koji bi mogao postati globalni hit. Komične scene dogodile su se na …

-->