Naslovna » Naslovna » Pala odluka: Dinamu pobjeda 3:0, Hajduk mora platiti sve troškove Dinamu
Dinamovi igrači izašli na travnjak

Pala odluka: Dinamu pobjeda 3:0, Hajduk mora platiti sve troškove Dinamu

Share Button

‘Povjerenik za natjecanje MaxTV Prve lige Josip Brezni primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3-0 u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog ne nastupanja momčadi HNK Hajduk.

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovu dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje.

Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje’, stoji u odluci povjerenika Prve HNL.

Susret između Dinama i Hajduka trebao je biti odigran u subotu u 15 sati na stadionu Maksimir, ali gostujući sastav odbio je istrčati na travnjak nakon što je nekim pripadnicima torcide zabranjen ulazak na stadion.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->