Naslovna » Hrvatska » Pero Ćorić objavio: Marko Perković Thompson podupire Domovinsku koaliciju i Marka Kvesića
Thompson, kvesić

Pero Ćorić objavio: Marko Perković Thompson podupire Domovinsku koaliciju i Marka Kvesića

Share Button

PREDSJEDNIK Izbornog stožera Domovinske koalicije i glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić poslao je priopćenje u kojem navodi da Marko Perković Thompson podupire tu koaliciju i kandidata na njihovoj listi Marka Kvesića.

“Svoju javnu i čvrstu potporu Domovinskoj koaliciji (HSP AS, HKDU – dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS), a posebno našem kandidatu u VI. Izbornoj jedinici i svom prijatelju Marku Kvesiću izrazio je i Marko Perković Thompson”, stoji u Ćorićevom priopćenju u kojem je poslana i fotografija Thompsona i Marka Kvesića.

“Nakon što se drugi pravaški čelnici i predsjednici manjih stranaka nisu odazvali pravaškom okupljanju unutar Domovinske koalicije na čelu s HSP AS, svoje mjesto na našim koalicijskim listama našli su brojni istaknuti pravaši koji su se izdigli iznad velikog i nerealnog ega svojih čelnika.

Tako je mjesto na koalicijskoj listi u VI. Izbornoj jedinici na četvrtom mjestu našao Marko Kvesić, brat slavnog vukovarskog heroja i dragovoljca HOS-a, besmrtnog pravaša i moralne vertikale pravaške scene, pokojnog Velimira Kvesića”, stoji u Ćorićevom priopćenju.

MP/Foto:HSP AS

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

HUDA-JAMA, 660x330, delo

Poziv na premijeru filma “Huda jama, strogo čuvana tajna” i posljednji ispraćaj žrtava

HUDA JAMA je naselje u sastavu općine Laško u Sloveniji. Blizu naselja nalazi se rudnik Huda …

-->