Naslovna » Vijesti » Pero Kovačević: Što ne valja u slučaju Lozančić
dragan_lozančić, foto morh

Pero Kovačević: Što ne valja u slučaju Lozančić

Share Button

Vidim da raznorazni samozvani ili titulirani sigurnosni stručnjaci nastoje dodatno učiniti kopromitirajućim poteze predsjednice Republike u slučaju razrješenja Lozančića. Čak izjavljuju da ne znaju zašto bi Predsjednica uopće trebala znati da je netko pod tajnom istragom i mjerama.

Pero Kovačević
Piše: Pero Kovačević

Stoga ću kratko i profesionalno ukazati na bit slučaja, sami zaključite koliko su oni “stručnjaci i profesionalci”.

Vijesti odnosno utemeljene indicije o mogućoj obradi predsjednice Republike vrlo su zabrinjavajuće, ako su točne. Ne mogu se sjetiti da je u jednoj demokratskoj državi bilo kome palo na pamet da  (neposredno ili posredno) stavi nositelja državne vlasti u bilo kakvu obradu.

Ovo je vrlo zabrinjavajuće i iznenađujuće i trebalo bi utvrditi sve činjenice oko tog slučaja.

Što mislite je li bi neki ravnatelj sigurnosne službe u bilo kojoj zemlji ostao na dužnosti za takav propust da šuti o činjenici da mu predsjednik države ide na sastanak ili druženje sa osobom koja je pod mjerama i tajnom istragom.?

Zanimljivo da su me isti ti stručnjaci 2004. uvjeravali da bi kao član saborskog odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost trebao podržati Podbevšeka za ravnatelja tadašnje POA-e.

Jedini sam glasovao protiv jer jednostavno nije ispunjavao elementarne pretpostavke za to mjesto, što se ubrzo dokazalo.

Foto:morh

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda jama, nalovna

Hoće li Predsjednica nazočiti pogrebu: Žrtve Hude jame u četvrtak će biti pokopane u Mariboru!

GOTOVO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih stratišta nakon Drugog svjetskog rata u Sloveniji, …

-->