Naslovna » Naslovna » Petra Golec: ”U 23. godini rodila sam osmo dijete, a optužuju nas da živimo na teret države”
petra, krapina

Petra Golec: ”U 23. godini rodila sam osmo dijete, a optužuju nas da živimo na teret države”

Share Button

PETRA GOLEC (23) rodila je u Općoj bolnici i bolnici hrvatskih veterana u Zaboku osmo dijete, sina Leona. Porod i oporavak prošli su u najboljem redu, pa se majka s djetetom  za vikend vratila kući u Krapinu

U rodilištu je mladu mamu posjetila zamjenica krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek čestitavši joj na prinovi u obitelji i najavivši pomoć od 4000 kuna.

Kad je vijest o tome objavljena na internetskoj stranici Krapinsko-zagorske županije i lokalnim portalima, mlada je majka, koja je u sedam poroda rodila osmero djece, postala meta zlobnih komentara koji su je ražalostili pa nije pristala na dulji razgovor, prenosi Večernji list.

”Neki supruga i mene optužuju da živimo na teret države, a živimo kao 90 posto obitelji u Hrvatskoj. Mučimo se i trudimo djeci pružiti što bolji život. On radi cijeli tjedan, od ponedjeljka do petka, često i dvanaest sati na dan, samo da nam pruži bolji život. Njegova plaća, moja rodiljska naknada i dječji doplatak jedini su nam prihodi – kaže Petra, koja je prvo dijete rodila sa 17.

Na jesen će najstarije dijete krenuti u školu. Bilo je i neplaniranih trudnoća, no nikada nije htjela pristati na pobačaj.

“Ja sam s djecom doma, pomažu nam jako puno bake i djedovi, a kako neka djeca pohađaju vrtić, sve stignem obaviti. Znam da neki čudno gledaju na to da imamo tako puno djece, ali tako se život posložio i nije nam žao. Žao mi je samo što ljudi izmišljaju svašta pa je netko napisao da smo na poklon dobili kuću”,  kaže sretna mama Petra.

MP/Foto:zagorje com

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->