Naslovna » Hrvatska » PETROV ODGOVARA HDZ-u: Ne rušite MOST-ovce! Vidjeli ste kako je Milanović prošao
bozo_petrov[1]

PETROV ODGOVARA HDZ-u: Ne rušite MOST-ovce! Vidjeli ste kako je Milanović prošao

Share Button

U intervjuu Večernjem listu potrpedsjednik Vlade i predsjednik Mosta Božo Petrov opovrgnuo je HDZ-ove tvrdnje da je njihova odluka da glasuju za Karamarkov opoziv podmetanje uoči njihovih stranačkih izbora.

‘Nema teorija urota ili zavjera: točka dnevnog reda došla je u Vladu prije održavanja sabora HDZ-a jer se Vlada treba očitovati u roku od osam dana od prijedloga skupine saborskih zastupnika.
A način glasovanja bio je jednostavan: ili ćemo ostati dosljedni u zahtjevima da se politička razina odgovornosti u Hrvatskoj treba podizati ili ćemo biti još jedni od brojnih u zadnjih 20 godina i prihvatiti stari način političkog ponašanja u kojem je važnije čuvati poziciju nego mijenjati političku kulturu.
Tad bismo izdali sve ideale zbog kojih smo danas u politici, jer zaista vjerujemo da je došlo vrijeme u kojem svaka osoba treba snositi odgovornost.
To su temelji društva i bez toga ne možete razvijati bolju državu. To je abeceda zalaganja za transparentnost, vrijednosna načela i prevenciju podobnosti i korupcije. To je ono što nas u konačnici čini zrelim i odgovornim društvom’, rekao je Petrov i potvrdio da nije komunicirao s Tomislavom Karamarkom nakon što je
najavio da će glasati za njegov opoziv.

Maxportal/Foto:press


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

ivan-macinic-agencija-zaplacanje-u-poljopr

Ovo je Ivan Macanić, ministar Tolušić ujutro ga mora smijeniti. I nabiti nogom u dupe!

Što je sve čovjek ispričao u poljoprivrednoj emisiji Plodovi zemlje  HRT-u. I smireni Vlatko Grgurić …

-->