Naslovna » Naslovna » Piruška Canjuga, supruga Zlatka Canjuge, u 49-oj godini rodila kći
piruška

Piruška Canjuga, supruga Zlatka Canjuge, u 49-oj godini rodila kći

Share Button

Supruga Zlatka Canjuge, 49-godišnja Piruška u ponedjeljak je u ranim jutarnjim satima u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila djevojčicu. Drugo dijete u obitelj Canjuga stiglo je u godini kada slave 20. godišnjicu braka.

Supružnicima Canjuga ovo je drugo dijete. Prije tri godine, 17 godina nakon vjenčanja, postali su roditelji sina Maksa Aleksandra.

Piruška Canjuga  je izvršne potpredsjednice za poslovanje i poslovni razvoj u Agrokoru. Završila je Agronomski fakultet i magistrirala na području entomologije, znanosti koja proučava kukce. canjuga1_231625S1[1]

Zlatko Canjuga (52) je ’90-ih bio jedan od istaknutijih HDZ-ovih političara. Uz dužnost gradonačelnik Zagreba,  bio je direktor Croatia osiguranje i predsjednik Dinama, a više od desetljeća nije aktivan na političkoj sceni. Od 2006. je direktor hrvatske podružnice za reciklažu austrijskog holdinga Hamburger Dunapack.

Nakon rođenja kćeri u 49-oj poslovne će obveze zasigurno neko vrijeme biti u drugom planu jer će sva pažnja biti usmjerena na prinovu kao najljepši poklon za 20. godišnjicu braka.

M. Radev

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bratislav-dikic-crna-gora-uhicenje

Uzeo novac za puške, pa propjevao: Odao ga telefon koji se ne može prisluškivati

PLAN terorističke skupine bio da naoružani upadnu u zgradu Skupštine, izazovu sukobe između građana i policije, …

-->