Naslovna » Naslovna » Poledajte zašto je Vesna Nađ, zamjenica ministra Matića, najavila tužbu protiv Maxportala
vesna nadj aljezera

Poledajte zašto je Vesna Nađ, zamjenica ministra Matića, najavila tužbu protiv Maxportala

Share Button

SISČANKA sa zagrebačkom adresom Vesna Nađ,  aktualna zamjenica ministra branitelja Predraga Matića i vrlo tražena osobnost u protekla tri tjedna, najavila je tužbu protiv Maxportala.

Maxportal je  21. listopada 2014. objavio tekst U Ministarstvu branitelja Matićevoj zamjenici Vesni Nađ plaća povećana 15. 777 kuna, na taj tekst referirala se gospođa Nađ i najavila tužbu. U tekstu je prikazna kratka biografija Matićeve zamjenice, njeno članstvo u SDP-u od 2000. godine, kad je “priskočila upomoć pobjednicima”, do prijepora oko današnjih uloge u Ministarstvu branitelja i traženja njene ostavke.

>>>   Matićevoj zamjenici Vesni Nađ plaća povećana 15. 777  kuna

U tekstu se spominju i “ceker gospođe Nađ” u kojem je nosila dokumente, zatim ubrzani postupak pribavljanja invalidnine ili odlaska u mirovinu, neveden je bruto i netko iznos njene plaće te povećanje osobnih primanja nakon imenovanja na dužnost zamjenice ministra.

vesna nadj

Iz njene imovinske kartice, koju predaju svi dužnosnici u Hrvatskoj, preuzeti su podaci o imovnom stanju. Baš me zanima kako će odvjetnik gospođe zamjenice na sudu obrazložiti tužbu.

Ili gospođa Nađ misli da je utuživa prva rečenica teksta koja glasi: “Vesna Nađ, SDP-ovka s imageom zatvorske čuvarice, rođena je 27. listopada 1955. u Sisku.”

Marko Marković
Glavi urednik


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

hercegovaski_franjevci-molitva

MARKO LJUBIĆ: Huda jama nad Hrvatskom – gradimo li kuću na pijesku ili na stijeni

KOMEMORACIJA i pokop žrtava komunističkih zločina nakon Drugog svjetskog rata u Mariboru, milijunima Hrvata, bez …

-->