Naslovna » Naslovna » Poruka glavnog tajnika HDZ-a izbornim suparnicima
VASSO, NASLOVNA

Poruka glavnog tajnika HDZ-a izbornim suparnicima

Share Button

MILIJANU BRKIĆU, glavnom tajniku HDZ-a, pozlilo je na godišnjem odmoru tijekom izleta na Kornate kamo je plovio sa suprugom i mlađim sinom. Brod su usidrili u maloj uvali, Brkić je ostao na brodu, a kad su se supruga i sin vratili s kopna pronašli su ga bez svijesti. Hitno je prevezen u šibensku bolnicu  gdje mu je pružena me liječnička pomoć.Sanacijski upravitelj šibenske bolnice dr. Marin Paić  je potvrdio da je glavni tajnik HDZ-a hitno zbrinut u toj medicinskoj ustanovi:

“Gospodin Brkić zaprimljen je u petak navečer oko 20 sati i u našoj bolnici pružena me liječnička pomoć. Mogu također reći i da ni u jednom trenutku nije bio u životnoj opasnosti te je ujutro u dobrom stanju otpušten kući u Zagreb gdje će kod svog liječnika nastaviti liječenje.”

Dan poslije primljen je na pregled zagrebačku bolnicu Rebro gdje je obavio kompletne pretrage,a kratko vrijeme proveo je na odjelu intenzivne njege, a medijski bliski HDZ-u prenijeli su informaciju iz medicinskih krugova  da Brkiću nije pozlilo zbog moždanog ili srčanog napadaja, kao što se po medijima kalkuliralo, nego da mu je na dmoru pozlilo zbog iscrpljenosti organizma.

Iz HDZ-u  su potvrdili da je glavni tajnik najjače hrvatske stranke tajnik stabilno:

“Po svim pokazateljima nije riječ o ozbiljnijim zdravstvenim problemima, a oporavak će ići vrlo brzo. Za tjedan, najviše dva Milijan Brkić vraća se svakodnevnim obvezama”, poručili su iz vrha stranke.

D. Lukić/foto:Ilustracija


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->