Naslovna » Naslovna » Potraga završila tragično: Ribiči pronašli tijelo Patrikove majke Ivane
ivana f, spojka

Potraga završila tragično: Ribiči pronašli tijelo Patrikove majke Ivane

Share Button

TIJELO Ivane Fogadić pronađeno je u jezeru odvodnog kanala HE Dubrava. Iz PU međimurske priopćeno je da su ribolovci uočili leš oko 14 sati na varaždinskoj strani jezera. Iako očevid još traje neslužbeno je potvrđeno da je riječ o 29-godišnjoj Ivani Foagadić za kojom se traga još od ponedjeljka.

Iz jezera je oko devet sati izvučen automobil u kojem su pronađeni Ivanini dokumenti, kao i dokumenti njenog sina Patrika čije je tijelo pronađeno jučer.

Na vozilu je razbijeno prednje vjetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brzo napuni vodom i potone. Iz policije se doznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udara u vodu. Pretpostavljaju se da je Ivana vozila vrlo brzo prije nego se zaletjela u kanal.

Jučer je sonarom detektirano vozilo na šest metara dubine tog kanala, a već u sedam sati ujutro počelo se s pripremama za izvlačenje.
Iz PU međimurske priopćeno je da je nad Patrikovim tijelom izvršena obdukcija na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu. Utvrđeno je da je uzrok smrti utapanje.

Također, policija je priopćila da je obavljeno prepoznavanje tijela, te je nedvojbeno utvrđeno da se radi o petogodišnjem Patriku Fogadiću iz Totovca, koji je i ranije identificiran po odjeći koju je nosio.

MP/Foto: mnovine.hr

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sablic-ivan-hdz

NI TEPEŠ, NI ZOVKO: Ivan Sablić, vicekonzul RH u Stutgartu, umjesto Stiera u EU parlament!?

IVAN SABLIĆ, diplomirani inženjer pomorsko-ribarske tehnologije, trenutno vicekonzul RH u Stuttgartu, izgledni je novi zastupnik Hrvatske u …

-->