Naslovna » Vijesti » Predsjednica zbog krize odgodila sva putovanja, neviđen medijski pritisak da se Karamarko povuče
kolinda-orešković-660x330

Predsjednica zbog krize odgodila sva putovanja, neviđen medijski pritisak da se Karamarko povuče

Share Button

RANO jutros sastali su se predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Tihomir Orešković irazgovarali o aktualnim zbivanjima i krizi vlasti u RH. U prijepodnevnim satima Predsjednica se sastala i s predsjednikom Sabora Željom Reinerom. 

Tema njihovog razgovora bila je stanje u državi i želja Predsjednice da bude informirana o sve u što se događa.

Predsjednica se tako uključila u izravno praćenje političke krize u Hrvatskoj i nastavlja intenzivno pratiti razvoj političke situacije u zemlji. Bude li potrebno, osobno će se obratiti javnosti sljedećih dana.

Zbog situacije u zemlji predsjednica je odgodila sva svoja planirana putovanja u ovom tjednu, pa tako neće 8. i 9. boraviti u Litvi.

Istodobno traje koordinirani medijski napad na Karamarka kojega se želi proglasiti jedim uzročnikom krize i stvoriti dojam da bi svojim povlačenjem s mjesta prvog  potpredsjednika Vlade kriza bila riješna.

Danas je trebala biti održana sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV), no otkazana je zbog nedostatka kvoruma, budući da na sjednicu nije došao dovoljan broj ministara iz Vlade.

M.Marković/foto: Uredpredsjednice

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pernar-sabor

Pernar u Saboru prozvao Hanžekovića: “On je mason 33. stupnja, prodao je dušu vragu”

IVAN PERNAR, zastupnik danas je u Saboru ponovno nije štedio nikoga. Za kriminal je optužio Sanadera, preko Tomislava Karamarka, …

-->