Božidar Alić objavio snimku u kojoj njegov sin pozdravlja ‘Za dom spremni’

veljača 2, 2016 maxportal
Share Button

GLUMAC Božidar Alić na Facebooku je objavio snimku na kojoj njegov sin izgovara ustaški pozdrav ‘Za dom spremni’, zbog čega je prijavljen dječjoj pravobraniteljici Ivani Milas Klarić.

Pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić apelirala je na roditelje da svoje svjetonazorske i političke stavove ne dijele s javnosti putem djece jer je to potpuno neprimjereno Pravobraniteljica je osudila njegov čin rekavši da je to potpuno neprimjereno.

“Posve je jasno da je riječ o malom djetetu koje ne shvaća ni posljedice niti razumije o čemu je riječ. Apeliram na roditelje da svoje svjetonazorske i političke stavove ne dijele s javnosti putem djece, to je potpuno neprimjereno”, rekla je Milas Klarić za N1.

“Centar za socijalnu skrb nema velikih mogućnosti sada nego izreći opomenu, ostajemo i na upozorenju svim roditeljima da se djecu ne miješa u stvari koje se djece doista ne tiču”, dodala je pravobraniteljica.

Centar za socijalnu skrb nema velikih mogućnosti sada nego izreći opomenu, ostajemo i na upozorenju svim roditeljima da se djecu ne miješa u stvari koje se djece doista ne tiču”, istaknula je.

fOTO:FACEBOOK
Komentari
Share Button