DESNIČARI OPTUŽUJU: Torcidom upravlja Orujna i Ostojić

travanj 26, 2017 maxportal
Share Button

Na faceboku stranici Urane desnice iz Splita pojavio se žestok tekst u kojem autor (Urbani desničar) objašnjava zašto se nitko iz Torcide nije pojavio na prosvjedu protiv Frljićeve predstave Vaše nasilje i naše nasilje na 27. Marulićevim danima.U tekstu su i neke žestoke ocjene vodstva Torcide koje je, piše Urbani desničar, instalirao bivši  SDP-ov ministar MUP-a Ranko Ostojić te sumnje tko bi mogao biti autor kukastog križa na Poljudu uoči utakmice Hrvatske i Italije.

Urbani desničar piše:

“Da opet pojasnim Orjunaškoj gubi i neupućenima, zašto nitko iz bivše Torcide nije prosvjedovao protiv Frljicevog chetnickog orgijanja u sred Splita!

  1. Prije 3-4 godine Ostoja Ranković osniva udrugu “Naš Hajduk” na čije čelo postavlja “decu jugooficira: Rilova i Gruića.
  2. Kompletno staro vodstvo Torcide (na čelu sa pokojnim Zanom, biva smijenjeno).
  3. Na Rivi se organizira događanje “naroda” (pod izlikom borbe protiv Mamića i HNS-a).
  4. Noć prije utakmice s Italijom, Ostoja se sastaje u jednom splitskom restoranu sa odgovornima za održavanje travnjaka(slučajno?)
  5. Rilov i Gruić dobijaju zadatak da nađu par sitnih kriminalaca i narkomana koji će nacrtati svastiku a za uzvrat će biti pomilovani od “milicije”.
  6. Novcem koji je SDP “izvukao” iz Hajduka se placa prijevoz i daju instrukcije “ljudima od povjerenja” da naprave nerede na Euru, ne bi li SVETA HRVATSKA REPREZENTACIJA bila izbačena.
  7. Na mostu u Trogiru se postavlja transparent “Da Bog da svaku Izgubili”, upućen Vatrenima.
  8. Pletikosi i Srni se u ime “njihovog Hajduka” pišu sramotna pisma da odjebu od kluba, jer su se usudili igrati za “neprijateljsku” reprezentaciju.
  9. U orjunaškom glasilu “Slobodanci”, se preko noći zapošljavaju jugo-novinarčići, koji svakodnevno pišu hvalospjeve o propalom klubu a broj članova se svakodnevno uvećava, tako da su na kraju Real i Barca, “mala deca” u odnosu na “bele”!

Ovako bih mogao nabrajati u nedogled ali nema smisla, posto je prosječan orjunas identičan srbinu! ŽIVI OD LAŽI I HRANI SE ISTIMA! Na ovu temu je bila napravljena i jedna od epizoda “Bujice”, gdje je Bujanec izvrsno detektirao sve ovo o čemu pišem.

Za kraj, da jos jednom ponovim. OGROMNA VEĆINA navijača Hajduka, su pošteni ljudi i VELIKI HRVATI, BRANITELJI I DOMOLJUBI! Na žalost, njih nitko ne je*e a klubom i dalje vladaju ORJUNAŠI OSTOJE RANKOVIĆA! To je glavni i jedini razlog zašto se nitko nije pojavio na prosvjedu protiv JUGOCHETNIKA Frljića!

UZ BRANITELJE I KRISTA -PROTIV ORJUNAŠA I KOMUNISTA!”

Maxportal/foto:Komentari
Share Button