Drago Pilsel demantira: Nisam obećao da ću se spaliti ispred Kazališta

srpanj 7, 2017 maxportal
Share Button

Na tekst “Drago Pilsel: Promijene li ime Trga maršala Tita, zapalit ću se ispred HNK-a“, objavljen na Maxportalu 30. lipnja 2017. godine, regairao je Drago Pilsel izjavom da je tekst netočan, napisan s ciljem da ga se ‘diskvalificira, napada, vrijeđa i prikaže kao ekstremnu, ekscentričnu i neuravnoteženu osobu’.Njegovu reakciju prenosimo bez ikakvih intervencija:

“Izjavljujem da je članak ”Drago Pilsel: Promijene li ime Trga maršala Tita, zapalit ću se ispred HNK”, objavljen na Maxportalu 30. lipnja, a koje je izazvao lavinu napada na mene na raznim portalima i izravno u inbox mojega Facebook profila te niz napada koje sam doživio na zagrebačkim ulicama, u potpunosti izmišljen, da ja to nikada i nigdje nisam niti napisao niti izjavio i da je to osvanulo na Maxportalu sa željom da me se diskvalificira, da me se napada i vrijeđa, da me se prikaže kao ekstremna, ekscentrična i neuravnotežena osoba.

Smatram pak da Trg maršala Tita mora ostati jer je to simbol antifašističke tradicije koju njegujem i poštujem.

Tražim od urednika Maxportala Marka Markovića da sporni članak izbriše sa Maxportala i da mi se javno ispriča uz objavu ovoga reagiranja.

Tražim i da ispod mojega reagiranja ne bude moguće komentirati kako ja ne bih opet bio meta novih uvreda i diskvalifikacija čitatelja/ica Maxportala.

U Zagrebu, 6. srpnja 2017.,

Mr. sc. Drago Pilsel, diplomirani teolog i novinar, glavni urednik portala Autograf.hr.”

Tako je odgovorio Drago Pilesel. Mi podsjećamo: I kad se objavljeno obriše, ostaje zabilježeno

M. Marković/MaxportalKomentari
Share Button