Naslovna » Hrvatska » Putuje s čak četiri bodyguarda: Tjelohranitelj ministrice Opačić potukao se u kafiću
milanka opačić

Putuje s čak četiri bodyguarda: Tjelohranitelj ministrice Opačić potukao se u kafiću

Share Button

Policijski djelatnik PU Karlovačke koji radi kao dio osiguranja potpredsjednice Vlade Milanke Opačić koja je protekloga tjedna boravila u Dubrovniku, potukao se u kafiću na Vojnoviću, 

Ministrica Milanka Opačić u Dubrovnik je stigla s četvoricom tjelohranitelja koji su joj dodijeljeni zbog prijetnji upućenih nakon ukidanja nekih socijalnih prava, piše Dubrovački vjesnik.

“Dvadesetpetogodišnji policajac koji radi u osiguranju državnih dužnosnika bio je u petak, 3. travnja vani sa svojim kolegama, izvan službe, a kako doznajemo u PU dubrovačko-neretvanskoj, oko tri sata ujutro najprije je došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između tog policijskog djelatnika te dvoje posjetitelja, jedne muške i jedne ženske osobe. Sukob se dogodio najprije u kafiću, a nastavio ispred ugostiteljskog objekta gdje je došlo do nagurivanja u kojemu je djevojka pala na pod, no pritom nije zadobila nikakve ozljede”, izvijestili su lokalni portali.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su svi troje uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira prijavljeni Prekršajnom sudu u Dubrovniku. Na upit Dubrovačkog vjesnika je li djelatnik ministričina osiguranja kažnjen ili suspendiran, glasnogovornik Ministarstva socijalne politike i mladih Tihomir Ivković odgovorio je da to ministarstvo nad time nema ingerencije budući da je ministrici dodijeljeno osiguranje iz MUP-a, pa su i osobe iz njezinoga osiguranja zaposlenici MUP-a.

D.LFoto: facebook Ivo J.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

leljak-turk-bujica-22

ROMAN LELJAK: Ovo su ubojice iz Hude jame, da ima pravde već sutra bi bili uhićeni

U EMISIJI Bujica o partizanskim i komunističkim zločinima te pokopu žrtava iz Hude jame govorili su …

-->