Naslovna » Naslovna » Ranko Ostojić prohodao, skinut s aparata, izvan životne opasnosti
132578[1]

Ranko Ostojić prohodao, skinut s aparata, izvan životne opasnosti

Share Button

Zdravstveno stanje ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića se popravlja. Liječnici su mu u četvrtak  izvadili tubus čime je omogućeno da u potpunosti sam diše, a laboratorijski nalazi pokazali su da se popravlja i rad bubrega. U petak je učinio prve korake, što je liječnicima dovoljan pokazatelj da se ministrovo zdravstveno stanje osjetno popravilo. Više nije u životnoj opasnosti.

Podsjetimo, Ostojić je u bolnicu je primljen u prošli petak, hospitaliziran je u Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. Potom je premješten u KBC Zagreb, gdje je podvrgnut operaciji i internistički zbrinut. Operiran u subotu nakon što mu je utvrđen upalni proces na vratu, a zbog razvoja septičnog stanja, sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja. Bio je priključen na aparate da bi štedio snagu.

Prema riječima ministra zdravlja Siniše Varge, ministar Ostojić više nije na respiratoru, stanje je značajno bolje no što je bilo i ima dobre šanse za potpuni oporavak.

(maxportal)

 

 


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->