Naslovna » EKO, EKO » EKO, EKO » Rastali se Klepetan i Malena: Klepetean odletio na put dug 13.000 kilometara
klepetan-malena-croatia-9

Rastali se Klepetan i Malena: Klepetean odletio na put dug 13.000 kilometara

Share Button

Najpoznatiji ljubavni par životinjskog svijeta Klepetan i Malena rastao se petnaesti put. Klepetan je nakon pet mjeseci ostavio svoju dragu i odletio na 13.000 kilometara dugačak put u Južnu Afriku.

Planetarno poznata roda Malena iz Brodske Varoši još jednu će zimu provesti u društvu domara Stjepana koji već 23 godine  brine o najpoznatijem paru roda na svijetu.

Samo nekoliko mjeseci nakon što su Hrvatska i svijet s nestrpljenjem pratili veliku i na trenutke neizvjesnu priču o hrvatskoj rodi Malenoj i povratku njezina  Klepetana s juga, svijet ovih dana svjedoči još jednom nastavku ove ljubavne priče.

Krajem ljeta došao je trenutak u kojem je Klepetan ponovno krenuo prema jugu nakon čega Malena ostaje u Hrvatskoj sa svojim životnim čuvarem i domaćinom, umirovljenim školskim domarom Stjepanom Vokićem Stipom iz malog mjesta Brodski Varoš na istoku Hrvatske.

Ljubav Malene i Klepetana više nije samo hrvatska priča. Cijeli svijet zna za par roda – pa su proglašeni najpoznatijim ljubavnim parom životinskog svijeta.

Malenoj sada ostaje sedam mjeseci čekanja do Klepetanova povratka, a o njoj će, kao i proteklih godina brinuti Stjepan Vokić Stipa.

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pogon-te-to-zagreb

Raspisan natječaj za umjetničko-likovno rješenje za akumulator topline Termoelektrane Zagreb

S CILJEM davanja vizualnog identiteta novoizgrađenom akumulatoru topline u Termoelektrani-toplani Zagreb (TE-TO Zagreb) Društvo arhitekata …

-->