Naslovna » Izdvojeno » Razotkrili je: Policija uhitila prosjakinju koja vozi luksuzni Land Cruiser
Prosjakinja, N. 660X330

Razotkrili je: Policija uhitila prosjakinju koja vozi luksuzni Land Cruiser

Share Button

Uhićen je i muškarac koji je prosio, a kod sebe je imao 130 tisuća kuna u gotovini.

Policija je pratila prosjakinju u Ujedinjenim Arapski Emiratima, a kad je uhićena otkriveno je da je vlasnica luksuzne Toyote Land Cruisera, koji je parkirala samo nekoliko metara dalje od mjesta na kojem je prosila.

– Prosila je u blizini džamije u Dubaiju, a kada je završila, napravila je krug oko džamije i ušla u Land Cruiser i odvezla se. Utvrdili smo da je ona vlasnica vozila – rekli su iz policije. Osim nje, policija je uhvatila i muškarca koji je prosio, a kod sebe je imao 70.000 dirhama (oko 130.000 kuna). Rekao je da je novac nosio sa sobom jer se bojao da mu ga ne ukradu cimeri.

Iako je prosjačenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabranjeno, posljednjih godina bilježi se porast broja onih koji prose, a među onima najviše je ilegalnih imigranata

– Prosjačenje je u porastu. Mnogi koji prose lijepo su obučeni kako ne bi odskakali od ostalih. Pokazalo se da je među tim ljudima i puno lijepih djevojaka koje svojim izgledom ciljaju na muškarce – rekao je policijski zapovjednik Khalil Al Mansouri piše dnevni list Emarat Al Youm.

MP/Foto:Ilustracija

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->