Naslovna » Naslovna » Sandra Švaljek: Ne zanima me Bandićeva stranka
ŠVALJEK

Sandra Švaljek: Ne zanima me Bandićeva stranka

Share Button

SANDRA Švaljek demantirala je navode da će se učlaniti u udrugu, a potom i u stranku Milana Bandića

“e, moj plan nije učlaniti se u udrugu, prije svega zato što rad u udruzi podrazumijeva politički angažman za koji ja trenutno nemam vremena, s obzirom na svu težinu i odgovornost obnašanja ove dužnosti. Osim toga, udruga ima ambiciju prerasti u političku stranku. Vrlo jasno sam razgovarala s gradonačelnikom o takvim stvarima prilikom odlučivanja o tome hoću li mu se priključiti na listi birača na lokalnim izborima 2013. godine i tada sam već dala do znanja da nemam ambiciju učlanjivati se u političke stranke. On je to tada prihvatio, a njegov osnovni kriterij za poziv meni bila je stručnost, prepoznatost, neki ugled u javnosti”, rekla je Švaljek.švaljek-bandić-660x330[1]
Potvrdila je kako je dobila indirektni poziv za učlanjenje, ali rekla je da je to ne zanima. Kada je riječ o izvanrednim izborima, Švaljek ne vidi što bi se dobilo s time.

“Vjerojatno bi onda neka druga osoba dobila ovu funkciju koju ja obnašam. Ja sigurno ne bih sudjelovala u tim prijevremenim izborima. To je moj osobni odabir i tako će i ostati. Ako gospodin Bandić da ostavku, samim time prestat će i moj mandat i ja ću onda nastaviti s poslom koji sam radila i ranije.”

M. R.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->