Naslovna » Sport » SMIJEŠNA STRANA PRVENSTVA Prodajem kuću, ženu i djecu da Ochoa ostane!
Ochoa Guillermo

SMIJEŠNA STRANA PRVENSTVA Prodajem kuću, ženu i djecu da Ochoa ostane!

Share Button

Nogomet katkad ljude natjera na bezumne poteze, pogotovo kad je riječ o tragičnim porazima. Ovaj put nije poraz u pitanju, ali nas je jedan francuski navijač svejedno počastio gestom za pamćenje.

Sportske novosti prenose da je navijač Ajaccia oglasio je prodaju vlastite kuće kako bi prikupljenim novcem zadržao u klubu svoga junaka, meksičkog vratara Guillerma Ochou (29).

Ochoa je došao u središte pažnje sjajnim obranama na SP, posebno u utakmici protiv domaćina Brazila (0:0).

Zabrinuti navijač pobojao se za sudbinu svog klupskog golmana te na poznatoj francuskoj internetskoj stranici za oglase Le Bon Coin na prodaju ponudio svoju kuću. Ali tu priča ne staje – dotični gospodin je u oglasu naveo da prodaje i sve predmete i ukućane, uključno sa ženom i djecom, kako bi skupio 10 milijuna eura koje bi zatim ponudio Ochoi da ostane u klubu. Budući da su odlični nastupi meksičkog vratara na SP-u podigli interes za njegove usluge, shvatljiva je zabrinutost navijača da će napustiti klub.

Kako su vijest primili žena i djeca duhovitog gospodina, nije nam poznato. Možda ne zatekne ni ženu, ni djecu, a ni kuću kad se vrati doma


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bojan-bogdanovic

Počinje nova NBA sezona s čak šestoricom hrvatskih košarkaša

U NOĆI s utorka na srijedu počet će 71. sezona američko-kanadske košarkaške NBA lige. Naslov …

-->