Naslovna » Naslovna » Snijeg ih izdao: Pogledajte zašto policija pažljivo motri ovakve krovove!
snijeg na krovu

Snijeg ih izdao: Pogledajte zašto policija pažljivo motri ovakve krovove!

Share Button

Nizozemska ima reputaciju kao najliberalnija zemlja za one koji vole konzumirati marihuanu. No i tamo postoji ilegalan uzgoj tog opijata, a njihov najveći neprijatelj je, ni manje ni više nego snijeg. Kuće u Nizozemskoj koje imaju čudan nedostatak snježnog pokrivača na krovovima, pomno motri policija, jer sumnjaju da se u njima ilegalno uzgajamarihuana.

Nizozemska policija u četvrtak je objavila fotografiju plantaže kanabisa u gradu Haarlemu, koja je otkrivena jer je dio krova bio bez snježnog pokrivača, koji se otopio po vrlo zanimljivom obrascu.

Uzgoj marihuane zahtjeva daleko veće temperature od prosječnih u kućanstvima, a ako se plantaža još nalazi u potkrovlju i to po zimi, tim lakše će biti zamjećena.

Nekoliko dana prije, u ponedjeljak, policija je otkrila i farmu marihuane u jednoj spavaćoj sobi u gradu Zutphenu, gdje je pronađeno čak 88 stabljika marihuane.

Nizozemcima je dozvoljeno u stanu uzgajati do pet stabljika marihuane te sa sobom nositi najviše pet grama “trave”. Nizozemska je nedavno pokušala ograničiti konzumaciju marihuane, time da se može konzumirati samo u kafićima, ali se većina općina ne drži toga, vjerojatno zbog turizma.

M. Radev
Foto: Twitter


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

ivan20tepes-eph

TEPEŠ ODUSTAO OD EUROPSKOG PARLAMENTA: Ćorić i društvo bijesni na Plenkovića i Stiera

DONEDAVNI predsjednik HSP AS-a Ivan Tepeš odustao je od funkcije zastupnika u Europskom parlamentu, u …

-->