Naslovna » Vijesti » SNIMKA SMAKNUĆA I EKSPLOZIJE: Policajac heroj smaknuto terorista i spasio veliku tragediju
istambul, zračna luka terorizam

SNIMKA SMAKNUĆA I EKSPLOZIJE: Policajac heroj smaknuto terorista i spasio veliku tragediju

Share Button

Među brojnim snimkama koje prikazuju sinoćnje terorističke napade u istanbulskoj zračnoj luci Ataturk, pojavio se i video nadzorne kamere na kojem se vidi kako napadač pada nakon što je pogođen policijskim metkom.

Trčao je prema putnicima htijući se detonirati da pobije što više ljudi.  Metak je bio brži. Na snimci vidi se da mu ispada automastaka puška, na podu se koprca i maše rukama.

Jedna osoba približava mu se, moguće da mu pomogne, no kad shvaća da oko tijela ima eksploziv koji želi aktivirati hitno bježi prije eksplozije.

Na društvenim mrežama komentira se da je policajac koji je ustrijelio napadača time zapravo spasio na desetke života, jer je osigurao dragocjene sekunde za udaljavanje putnika od napadača koji se, kako se pretpostavlja temeljem snimke, raznio.

Trideset i šest ljudi, među kojima i stranci, ubijeno je u trostrukom samoubilačkom atentatu izvedenom u utorak navečer u međunarodnoj zračnoj luci Ataturk u Istanbulu, objavio je turski premijer Binali Yildirim, rekavši da iza napada vjerojatno stoji Islamska država.


M.P./Foto:twtter

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

karolina-v-kristo-leljak

Karolina V. Krišto: Bila sam na promociji filma “Huda jama” – 1000 ljudi ostalo je ispred dvorane

PREMIJERA dokumentarnog filma Romana Leljaka „HUDA JAMA, STROGO ČUVANA TAJNA“ je pobudila iznimno zanimanje Zagrepčana. …

-->