ČILIĆ – FEDERER 3:0 Briljantnom igrom Marin pregazio Federera za finale US opena

rujan 7, 2014 maxportal
Share Button
MARIN ČILIĆ plasirao se u finale US Opena! Nakon 108 minuta provedenih na terenu, Marin Čilić pobijedio je u polufinalu US Opena velikog Rogera Federera. Po prvi puta, nakon pet poraza, u međusobnim okršajima. I taj mu je uspjeh donio najveći rezultat karijere, prvo Grans Slam finale.Najbolji hrvatski tenisač uspio je prvi put u karijeri baciti na koljena velikog Rogera Federera i za to mu je trebalo svega nešto više od sat i pol vremena igre.
“Odigrao sam najbolji meč u svom životu. Ne mogu vam opisati kako se osjećam….”, pokušavao je srediti misli Čilić nakon velike pobjede.

ČILIĆ – FEDERER 3:0  Briljantnom igrom Marin pregazio Federera za finale US opena

“Meč protiv Simona je bio prekretnica. Velika mentalna borba i dobio sam u petom setu u kojem sam išao na sve ili ništa”

“Nikada nisam igrao ovako i nikada mi nije palo na pamet da ću igrati ovako. Kažem, bio je ovo moj najbolji meč u životu”, poručio je hrvatski tenisač.

Svjetski mediji označili su Gorana Ivaniševića kao čovjeka koji je preporodio Marina.

“Goran dodaje ekstra u svemu. Goran mi u svemu pomaže, a uz njega sam dobio i vjeru u sebe. Osjećam se kao da mogu pobijediti bilo koga i nikada u karijeri nisam igrao bolje nego danas”, zaključio je Čilić.

marin c

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button