ĆIRO NOVI TRENER ZADRA Dolazim jer je to najdraži grad moje supruge

rujan 2, 2014 maxportal
Share Button

Miroslav Ćiro Blažević novi je trener Zadra – potvrdio nam je u telefonskom razgovoru trener svih trenera.– U narodu se kaže da je labuđi pjev najjači. Oni meni labuđi pjev udaraju već sedam godina. U svakom slučaju, pun sam energije i elana da stvorim jednu respektabilnu ekipu. Jer, po onome što sam vidio, Zadar ima jedan koncentrat talenata koji je dosta interesantan i vjerujem da ću to posložiti da budu natjecateljski, a ne revijalno spremni – kazao je Ćiro.

Ćiri je Zadar sedmi klub koji će  trenirati u HNL-u. Dosad je vodio Dinamo, Varteks, Osijek, Rijeku, Hajduk i Zagreb.

– Dolazim u Zadar, jer to je najdraži grad moje supruge. Ona, koja je prošla cijeli svijet, tvrdi da je Zadar jedan od najljepših gradova, ali mene to ne interesira, jer ja sam čovjek terena – kazao je Ćiro te dodao kako s treninzima započinje u četvrtak.

O borbi protiv Mamića, kojega Ćiro često proziva, kazao je da mu se ne dopada to što se događa s hrvatskim nogometom. Dodao je da će propagirati poštenje u sportu.

– Nemam ni jedne mrlje i svojim primjerom ću pokazivati da sam sportaš i nikad se neću ustručavati da se borim protiv onih kojima to nije svetinja – kazao je.

Sa Zadrom je dogovorio suradnju na tri mjeseca.

– Ovisi puno o rezultatu. Ako u prva tri mjeseca napravim ono što treba, onda je otvorena opcija da ostanem i duže. Sve to ovisi o situaciji i rezultatu – kaže trener svih trenera.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button