CRO COP DOBIO BAHATOG AMERIKANCA Middle kickom sredio Millera

lipanj 24, 2014 maxportal
Share Button

U sjeni Svjetskog prvenstva Mrko Filipović odradio je još jedan veliki meč. Ovaj put protiv bahatog i glasnog amerikanca Jarrella Millera. Meč je održan Los Angelesu u sklopu Glory 17 eventa, a izvjestitelji navode da je to bio  sjajan i dramatičan okršaj. Evo kao ga je opisao utjecajni Profightstore“U prvoj rundi Miller je od početka pokušao preuzeti inicijativu, a Mirko je kontrirao direktom. Došlo je do nekoliko klinčeva, gdje je Miller uputio nekoliko slabijih koljena. Cro Cop je tada uputio dva dobra desna krošea, a onda je morao uzeti kratku pauzu zbog udarca u prepone. Miller je lagano skakutao na nogama i uputio nekoliko direkata, na čega je Cro Cop odgovorio čistim direktom, i s nekoliko kickova u tijelo. Miller je slao slabe low kickove kako bi namjestio napade rukama, a runda je završila s razmjenom udaraca bez čistog pogotka s ijedne strane.

U drugoj rundi Miller je bacio low kick i ručnu kombinaciju, nakon čega je Mirko odgovorio middle kickom. Jarrell je u klinču bacio nekoliko konkretnijih koljena, dok se hrvatski borac vratio middlekickovima a kažnjavao je protivnika i aperkatima. 40-ak sekundi prije kraja bacio je još jedan dobar middle kick, nakon čega je dvojac izmjenjivao jake aperkate u klinču.

Mirko je u trećoj rundi krenuo vrlo agresivno, bacio je lijevi pa desni kroše, kao i side kick. Tada je Cro Cop primio još jedan udarac u prepone, zbog čega je uzeo pauzu. Borba se u nastavku prebacila u klinč, gdje je Miller slao koljena. Mirko je bacio sjajan high kick, a 90-ak sekundi prije kraja Filipović je naizgled primio još jedan udarac u prepone, i došlo je do još jedne pauze. Pri povratku u akciju teškaši su izmijenili nekoliko dobrih udaraca, nakon čega je sjeo Cro Copov middle kick. 15- sekundi prije kraja Miller je nastavio s pritiskom, a Filipović je bacio još jedan high kick.

Miller je bio dosta efektan u klinču i nastojao je i kontrolirati  centar ringa, dok je Cro Cop najviše štete radio kickovima. Rivali su imali dosta izmjena udaraca u klinču, a palo je, na žalost, i nekoliko ilegalnih udaraca u prepone (Mirka).

Dva su suca dala dvije runde Filipoviću a jednu Milleru, dok je treći sve tri runde dao Cro Copu.

‘Big Baby’ je bio poprilično razočaran,’ piše ProfightstoreKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button