CRO COP LAKAT Japanac krvave glave napustio ring. Pogledajte meč Mirka Filipovića

kolovoz 23, 2014 maxportal
Share Button

Mirko Filipović  je u Japanu, u dvorani Ryogoku Kokugikan, porazio Satoshija Ishiija, osvajača olimpijskog zlata u Pekingu 2008., došao do još jedne pobjede te osvojio pojas prvaka organizacije Inoki Genome.

Mirko je uoči meča izjavio da je u odličnoj formi, a to je i pokazao iako borba nije krenula baš kako je planirao. Već na samom početku pokušao je jedan ‘middle kick’, Japanac mu je uhvatio nogu i srušio ga na parter. Mirko je bio u podređenom položaju i dobio nekoliko udaraca, ali je u jednom trenutku iskoristio priliku i svog protivnika snažno pogodio laktom u glavu i raskrvario ga. Krv je toliko jako curila da je već do kraja runde sudac dvaput prekidao borbu kako bi se borci obrisali.cro cop

U drugoj rundi Mirko je bio aktivniji, boksačkim tehnikama ugrožavao Japanca, a kako krv nije prestAla šikljati, sudac je prekinuo borbu i Cro Cop je mogao početi slaviti.

– Veliki pozdrav navijačima u Hrvatskoj koji su me bodrili i davali mi podršku ovih dana, ali i Japancima ovdje koji su bili uz mene iako sam se borio protiv jednog od njihovih nacionalnih heroja, rekao je Cro Cop na početku meča.

Bila je to treća MMA borba Mirka Filipovića nakon oproštaja od UFC-a i druga pobjeda.

Ako niste pratili prijenos Inokijevog eventa iz Tokija uživo na Fight Channelu, zahvaljujući portalu Nove TV, meč možete meč možete klikom na donju fotografiju.

Zbog ograničenih prava prikazivanja priloženi video mogu gledati isključivo posjetitelji s hrvatskom IP adresom.m filKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button