Hoće li Chelsea zbog ovoga ostati bez Diega Coste, svog najboljeg igrača?

rujan 16, 2014 maxportal
Share Button

Napadač Chelseaja Diego Costa oduševio je na početku sezone, u četiri utakmice Premier lige postigao je sedam golova. Čak tri zabio je u dvoboju vodećih momčadi, ovog vikenda protiv Swanseaja u pobjedi Bluesa 4:2.

No, ta utakmica mogla bi mu “prisjesti”, jer je dodatnim pregledom snimke, potvrđeno kako je Costa udario igrača Swanseaja Gylfija Sigurdssona. Islandski reprezentativac pao je na pod, ali sudac nije reagirao.Igrača je moguće naknadno kazniti. Stoga Mourinhova momčad strijepi nakon savršenog ulaska u sezonu, s 12 bodova u prva četiri kola Premier lige.

Costa je završio utakmicu bez opomene, no uobičajena procedura je i da snimke pregleda disciplinska komisija koja igrača može kazniti neigranjem i ako mu prijestup nije evidentiran. U Chelseaju pogotovo ne mogu biti ravnodušni ako uzmemo u obzir da im je idući ligaški dvoboj gostovanje kod aktualnog prvaka Manchester Cityja.

https://www.youtube.com/watch?v=waFLaUw1TpUKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button