HRVATSKA IZVUKLA SRBIJU Borna Ćorić: Čilić je u formi, može dobiti Đokovića u Beogradu

rujan 18, 2014 maxportal
Share Button

Hrvatska nije bila među nositeljima na ždrijebu u Dubaiju, koji je hrvatskim tenisačima donio jednog od najtežih protivnika. Dvoboj će se igrati u Srbiji od 6. do 8. ožujka, a Srbija će odabrati podlogu. Predviđa se kako će za Srbiju igrati Novak Đoković.Ždrijeb je dobar ako ne bude igrao Novak Đoković. No, čak i ako zaigra, mislim da se svejedno možemo nadati ukupnoj pobjedi s obzirom na formu Marina Čilića. Pokazao je da može pobijediti i najbolje. Sigurno će biti teško, no ako u sastavu Srbije ne bude Đoković mislim da ćemo imati velike izglede za pobjedu, prokomentirao je ždrijeb najmlađi hrvatski reprezentativac Borna Ćorić.

Bit će to drugi dvoboj Hrvatske i Srbije u Davis Cupu, a prvi su odigrali prije četiri godine. U tadašnjem četvrtfinalnom ogledu u Splitu uspješnija je bila Srbija, koja je slavila s 4-1 u pobjedama.

Jedinu pobjedu Hrvatskoj donio je Marin Čilić, koji je pobijedio Viktora Troickog. Đoković je slavio protiv Ivana Ljubičića i Čilića, Ivan Dodig i Čilić izgubili su od Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića, a u dvoboju koji nije ništa odlučivao Antonio Veić izgubio je od Tipsarevića.Pobjednik ogleda Hrvatske i Srbije u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Argentine i Brazila.
Ostali parovi prvog kola su Francuska i Njemačka, SAD i Velika Britanija, Češka i Australija, Italija i Kazahstan, Japan i Kanada te Belgija i Švicarska.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button