LUKA MODRIĆ: Eduardo me jako razočarao!

srpanj 24, 2014 maxportal
Share Button

Eduardo je jedan od zaslužnijih igrača,  puno je dao, ali je puno i dobio od reprezentacije. Ovako ružan istup nije mu trebao.Nakon što se na Eduarda žestoko obrušio Tomislav Ivković, trener Lomomotive, nazvavši ga “dnom dna”,  negativan stav o Eduradovm “oproštajnom pismu” Niki Kovaču iskazao je Luka Modrić.

–  Svi mi griješimo, ali ono što mi smeta je diskreditiranje na osobnoj razini. To je nepravedno i zlonamjerno. Kritika je sastavni dio reprezentativne priče,  zaslužili su je i igrači i izbornik! Igrači, pogotovo mi iskusniji, moramo prvi preuzeti odgovornosti, a Niko Kovač je to već učinio. Osobno vjerujem u Niku Kovača i njegovu nogometnu viziju-, prenose Sportske novosti riječi Luke Modrića.

O tome kako je doživio Vukojevićev polemičan odlazak i Eduardov gnjev, vođa vatrenih kaže:

– Teško! S obojicom sam odavno dobar, pogotovo s Ogijem. Poštujem odluke, a moram priznati da od Duda nisam očekivao ovakav istup. Bilo je i prije nezadovoljnih i razočaranih među važnim igračima, ali nitko si nije dopustio ovakav ružan istup. Njegovo je pravo biti razočaran, i iz njegova kuta gledanja mogu ga razumjeti, ali ne slažem se s načinom kako je to pokazao”, istaknuo je Modrić i dodao:

– Moje je pravo biti razočaran. S tim načinom nije se obrušio samo na izbornika nego je obezvrijedio sve one i ono što čini reprezentaciju. Eduardo jest jedan od zaslužnijih velikih igrača, dao je puno, ali je puno i dobio od reprezentacije. Svi smo mi puno dobili od reprezentacije. Zato od ovakvog istupa nitko nema koristiti nego samo štete.

(maxportal)

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button