Mandžo se zahvalio Bayernu, ali ne svima

srpanj 21, 2014 maxportal
Share Button
Hrvatski napadač Mario Mandžukić se putem profila na Instagramu zahvalio se svojim  dojučerašnjim kolegama i poslodavcima u minhenskom Bayernu. Zapravo gotovo svimaGlavni krivac za rastanak Madžukića s bavarskim klubom je trener Pep Guardiola koji nije cijenio golgeterske sposobnosti hrvatskog  reprezentativca, pa je Mandžukić nakon sjajnih sezona u Bayernu otišao u madridski Atletico.

Putem društvene mreže Mandžo se na njemačkom jeziku zahvalio svima u Bayernu. Igračima, navijačima, bivšem treneru, upravi. Samo se Guardiole nije sjetio.

„Htio bih zahvaliti bivšim suigračima i Bayernu na podršci. Posebno hvala navijačima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Uvijek sam Bayernov dres nosio ponosno. Veliko i iskreno hvala bivšem treneru Juppu Heynckesu s kojim sam proslavio najveće uspjehe. Rastanci bole, ali uspomene ostaju zauvijek. Želim svima u klubu sve najbolje i puno uspjeha u budućem poslu. Još jednom, hvala vam,“’ napisao je Mandžo.

Navijači Bayerna su mu zahvalili i poželjeli sreću u Atletico Madridu.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button