MANDŽUKIĆ IZAZVAO LUDILO U MADRIDU Policija lovila navijače po terenu(video)

srpanj 25, 2014 maxportal
Share Button

Više od 8 tisuća navijača došlo je pozdraviti Marija Mandžukića na stadion Vicente  Calderon. Nekoliko njih utrčalo je na teren želeći doći do Mandže, ali policija i zaštitari rastrčali su se za njima pokušavajući zaštiti novo pojačanje španjolskoga prvaka.

Bivši igrač minhenskog Bayerna  srdačno je pozdravljen od strane domaćih navijača. Nakon predstavljanja pred navijačima Mandžukić je stao pred novinare, kojima se obratio s nekoliko kratkih rečenica.”Hvala sjajnim navijačima Atletico Madrida koji su mi došli zaželjeti dobrodošlicu na stadion”, rekao je hrvatski napadač, koji je u Atletico doveden kao zamjena za Diega Costu (Chelsea).

”Diego Costa je Diego Costa. Ja sam Mario Mandžukić. Obojica imamo svoj nogometni stil”, veli Mandžukić, koji nije želio govoriti o odnosu s bivšim trenerom Josepom Guardiolom.

‘Ne želim govoriti o njemu. Sada sam igrač Atletica i to je jedino što je bitno. Želim trenirati i pobjeđivati. Sretan sam što sam postao novi igrač kluba koji je prvak lige i što ću raditi s Diegom Simeoneom. On je sjajan trener koji živi nogomet na 100 posto! Imamo sličan pogled na nogomet i vjerujem da ćemo se zato dobro slagati. Dat ću sve za ovaj klub! Aupa Atleti!”, rekao je Mandžukić koji bi mogao zaigrati protiv Luke Modrića za malo manje od mjesec dana u dvije utakmice Španjolskog superkupa.

”Sretan sam da ću igrati protiv Modrića, ali dat ću sve od sebe da se ja radujem, a on tuguje”, izjavio je Madžukić.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button