Modrić među tri kandidata za najboljeg veznjaka Primere, zašto nema Rakitića

listopad 15, 2014 maxportal
Share Button

Razumljivo da među kandidatima za najbolje vezne igrače španjolske Primere nema Inieste, Xavija i Kokea, ali je čudno da nema Ivana Rakitića koji je trebao biti prvi favorit.Biti najbolji sa Sevillom nije isto kao osvajati europske titule s Realom ili Barcelonom.

Luka Modrić nominiran je među tri kandidata u izboru za najboljeg veznjaka Primere prošle sezone. Protivnici su mu Sergio Busquets iz Barcelone i Gabi Fernandez iz Atletica.Luka Modrić se našao u društvu probranih i kandidat je za titulu najboljeg veznog igrača Primere prošle sezone s velikim izgledima da bude proglašen najboljim veznjakom trenutno najjače lige na svijetu. Hrvatski reprezentativac osvojio je Ligu prvaka i Kup kralja te bio jedan od ključnih igrača Ancelottijeve momčadi u šampionskom pohodu.

Veznjak Atletica Gabi Fernandez također je na listi. Kapetan crveno-bijelih odigrao je fantastičnu sezonu u kojoj je poveo svoj klub do osvajanja domaćeg prvenstva, čemu se malotko nadao.

Treći kandidat je Sergio Busquets iz Barcelone koji nije osvojio niti jedan trofej, ali zbog upornog i vrlo uspješnog rada u defanzivnom dijelu veznog reda Katalonaca našao se u izboru za najboljeg veznjaka.

Razumljivo da među kandidatima za najbolje  vezne igrače španjolske Primere nema Inieste, Xavija i Kokea, ali je čudno da nema Ivana Rakitića koji je trebao biti prvi favorit za najboljeg veznog igrača španjolske lige.Rakitić  je Sevilli donio naslov pobjednika Eurolige. Biti najbolji sa Sevillom nije isto kao osvajati europske titule s Realom ili Barcelonom

(Maxportal)Komentari
Share Button