Muller: Golove posvećujem Schumacheru

lipanj 16, 2014 maxportal
Share Button

Njemačka je deklasirala Portugal  4: 0.  Hat-trick Mullera. 

Portugal se držao tek prvih desetak minuta, a onda je njemački stroj profunkcionirao.  Nakon što je Pereria  srušio Gotzea u svom šesnaestercu, za što je dobio žuti karton,  jedanaesterac je u vodstvo pretvorio Muller. Drugi gol zabio je  Hummels nakon kornera u u 32.minuti, a kamere su pronašle njemačku kancelarku Angelu Merkel  na tribinama. Bila je više nego zadovoljna rezultatom

Pet minuta kasnije dvojbeni crveni karton dobio je  Pepea zbog udaranja Mullera rukom. Srpski sudac je Milorad Mažić procijenio da je riječ o prekršaju za isključenje, čime je utakmici praktički bila riješena.  Šteta što nije sudio Hrvatskoj. Neymarov prekršaj bio je  mnogo očiti nego ovaj Pepeov.

Prvo poluvrijeme Njamačka završava novim golom Mullera.

Drugo poluvrijeme  bolje otvorila nNjemačka u 5o. minuti zamalo 4:0 . Ozil je išao sam prema  vrataru Portugala koji mu je skinuo udarac. Lopta se odbila do Mullera koji je glavom promašio okvir vrata. nakon toga tempo je pao.  Nijemcima je 3:0 dovoljno, a Portugalci  s igračem manje ne mogu puno napraviti.

Četvrti gol za Njemačku, a svoj treći na utakmici Muller je postigao u 78. minuti.   čime je zauzeo čelno mjesto na ljestvici  najboljih strijelaca  dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva. (Mullerje bio i najbolji strijelac SP-a prije četiri godine.u Južnoj Africi.)

Nakon što je proglašen najboljim igračem utakmice kazao  je da golove posvećuje Michaelu Schumacheru.

(maxportal.hr)Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button