RAKITIĆ O PRELASKU U BARCELONU: Rasplakao sam se pred suprugom

srpanj 4, 2014 maxportal
Share Button
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić u razgovoru  za Barceloninu televiziju govori  o transferu iz Seville:‘Važno je za igrača da se osjeća ugodno. Možete dati sto posto samo ako ste sretni. Moj odnos s Barcelonom bio je briljantan od početka i to je sjajno za igrača. Bila je to ljubav na prvi pogled’, rekao je Rakitić.

Progovorio je donedavni Sevillin veznjak i o novom treneru kluba Luisu Enriqueu koji je naslijedio Gerarda Martina.

‘Dobro je za nas da imamo bivšeg igrača za trenera. Odradio je sjajan posao u Celti, ima punokvaliteta i ideja kao trener i veselim se početku rada s Luisom Enriqueom.’

O novoj momčadi i rastanku sa Sevillom:

‘Zaista sam motiviran. Ima puno dobrih igrača oko mene, nadam se da ću učiti od njih, ali da ću ja njima pomoći da postanu još i bolji. Prelazak iz Seville u Barcelonu je bio zaista težak. Imao sam zaista blizak odnos s tamošnjim ljudima i bio je to prvi dan da me supruga vidjela kako plačem’, iskreno je priznao 26-godišnji nogometaš koji je karijeru započeo u rodnoj Švicarskoj.

Nakon sjajne sezone u dresu Seville bilo je jasno kako će ga taj klub teško zadržati.

‘Prošle sezone u Sevilli napravio sam korak naprijed u karijeri. Sazrio sam kao igrač i kao osoba i još nisam dosegao svoj vrhunac. Možete napredovati svake godine i ja ću raditi zaista naporno. Ja nisam sanjar i želim stvari realizirati. Ići ću dan po dan i nadati se da ću biti na maksimumu. Pokušat ću dati sve na travnjaku i raditi posao najbolje što mogu. Nema vremena za sanjarenje’, zaključio je hrvatski veznjak koji će u Barcelonu nositi ‘četvorku’ Pepa Guardiole i Cesca Fabregasa.

Rakitić u Barceloni s treninzima započinje 24. srpnja.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button