RAKITIĆU, ČUVAJ SE, DOLAZI KANIBAL: Barcelona ponudila 82 milijuna eura za Suareza

srpanj 3, 2014 maxportal
Share Button
Pregovori između Barcelone i Liverpoola oko transfera Luisa Suareza primakli su se kraju. Barcelona je ponudila  70 milijuna funti ( 82 milijuna  eura)  a Liverpool traži 80 milijuna funta.Englski mediji smatraju da je dogovor praktički postignut jer  će na pregovorima face to face glavni pregovarači igrači  dva klupa uspjeti dogovoriti. Engleski The Guardian o tome piše:

“Iako se očekivalo da će pregovori nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, gdje je Urugvajac ugrizao talijanskog beka Chiellinija, zapeti u slijepu ulicu, odlučnost da se potpiše ugovor potvrđena je s obje strane. Potvrdili su to član Barcelonina managementa Raul Sanllehi i glavni izvršni direktor Liverpoola Ian Ayre u srijedu u Londonu.”

Izvor iz Liverpoola  kaže:  “Razgovori su bili konstruktivni. Pokazana su obostrana želja da se uspješno privedu kraju, dogovoren je nastavak pregovora, ali još  ništa nije definirano.”  

Dođe li Suarez u Barcelonu, nakon izdržane kazne od četiri mjeseca, napadačka trojka Messi, Suarez, Neymar, s Rakitićem, Iniestom i Busquetsom u sredini,  bit će nezadrživa za svaku obranu u Europi.

(maxportal)

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button