RIJEKA – FERENCVAROŠ 1:0, Kramarić Igrao, Krstanović zabio

srpanj 18, 2014 maxportal
Share Button

U veličanstvenoj atmosferi i na stadionu i oko njega Rijeka je još jednom pokazala svoju snagu. Igrali su napadali, ali gola nije bilo do pred am kraj utakmiceAndreja Kramarića je u 84. minuti srušio Tomislav Havojić, njemački sudac Stieler nije dvojio, pokazao je na bijelu točku. Ivan Krstanović rutinski izveo penal i osigurao svojoj momčadi minimalnu prednost uoči uzvrata u Budimpešti idućega četvrtkaNe bi bilo pošteno da je završilo drugačije, jer odavno već jedna momčad na Kantridi nije igrala takav bunker kao momčadi Thomasa Dolla. Nije to naravno ništa nedozvoljeno, ali antinogomet je teško mogao preživjeti u sudaru s momčadi koja nije odigrala utakmicu za pamćenje, ali je odigrala dovoljno dobro da bi zaslužila pobjedu.

Trener »bijelih« Matjaž Kek nije promijenio momčad koja je dobila »Dinamo« prošloga petka:

-Sigurno da nas očekuje još jedna teška utakmica, ali dobro je da smo postigli gol na kraju. Dominirali smo cijelu utakmicu, ali nije bilo lako probiti taj dupli blok – rekao je trener HNK Rijeka nakon utakmice i pobjede nad Ferencvarosom

Slično razmišlja i jedan od junaka pobjede – Andrej Kramarić.

-Moramo biti ponosni na ovu pobjedu. Teško je bilo razbiti ovakav bunker Ferencvarosa.

Rijeka sljedeću utakmicu igra protiv Zagreba u prvom kolu Max Tv Prve lige, a tek nakon toga u četvrtak igra uzvrat 2.pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Ferencvaroša u Budimpešti.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button