RIJEKA – ZADAR 6:1 Rijetko viđeni golovi oduševili Kantridu – video

rujan 1, 2014 maxportal
Share Button

RIJEKA se vratila prvenstvenim pobjedama, do vrha napunila zadarsku mrežu u festivalskoj utakmici. Gledatelji su mogli uživati u pogocima, šansama i lijepim akcijama. I neozbiljnostima obrana na obje strane. Domaći vratar Vargić imao je pune ruke posla iako je njegova momčad uvjerljivo dobila utakmicu.

Trener »bijelih« Matjaž Kek je u odnosu na susret u Tiraspolu napravio tek dvije promjene. Umjesto u Kranjčevićevoj isključenog Samardžića u igru je ušao Mitrović, dok je načetog Jajala zamjenio Zlomislić.

Zadrani su prema očekivanjima zaigrali sa devetoricom igrača iza lopte, obrani je pomagao i jedini formacijski gledano napadač Šimunac, ali pritom nisu mislili samo na obranu. Upravo suprotno. Bili su opasni onoliko koliko im je Rijeka dozvolila, a dozvolila im je – previše. Posebno u trenucima dok se lomio rezultat. Sve je to doduše na kraju prošlo bezbolno jer “bijeli” su u igri prema naprijed bili strahovito inispirirani.

Brezovec i Zlomislić su hranili loptama razigrani dvojac Moises – Kramarić, kojima su se kvalitetno po bokovima pridodavali Tomečak, Leovac i Jugović. Zadarski zatvoreni gard brzo je razbijen, do odmora je riješeno pitanje pobjednika, a u nastavku s još dva pogotka zaokružena najuvjerljivija ovosezonska pobjeda.

Da Hajduk na Poljudu nije u samom finišu prosuo prednost bila bi vrijedna uspona na sam vrh prvenstvene ljestvice, ovako će se uklopiti u idiličnu atmosferu u kojoj “bijeli” ulaze u prvenstvenu stanku.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button