SRBI ODUŠEVLJENI: ‘Nitko nikada nije rekao o Đokoviću ono što je izgovorio Ivanišević’

veljača 3, 2016 maxportal
Share Button
DOMINACIJA Novaka Đokovića u svjetskom tenisu impresionirala je nakon upravo završenog Australian Opena i hrvatskog teniskog asa Gorana Ivaniševića.Đoković je već u prvom mjesecu tekuće sezone uzeo svoj šesti Australian Open i nisku Grand Slam titula povećao na brojku 11. Lakoća kojom je to napravio oduševila je očito i Gorana koji je Noletu predvidio nešto čudesno.

“Đoković se po broju Grand Slam titula izjednačio sa Rodom Laverom, Billom Tildenom i Bjornom Borgom sa po 11 trofeja. On je sada na jedan trofej od Roya Emersona, tri od Rafaela Nadala i šest odRogera Federera.

Iskreno, kao trener, kao bivši igrač, ne znam koju bih taktiku savjetovao igraču, kako da ga pobijedi. Đoković može oboriti sve rekorde. Ako bude zdrav igrat će još pet ili šest godina, a može godišnje osvojiti dva ili tri Grand Slama. To je 20 Grand slamova!”, najavio je Goran uspjeh koji su u Srbiji opisali rečenicom:

‘Nitko nikada nije rekao o Đokoviću ono što je izgovorio Ivanišević’

 Goran se tu nije zaustavio u pohvalama Đokoviću.

“Đoković drži sve pod kontrolom. On odlučuje koliko dugo želi ostati na terenu! Jedino što možete je nadati se da autobus ili automobil neće doći i dovesti ga na meč”, zaključio je u svom stilu Goran.

 M.R. /Foto: C. BrunskillKomentari
Share Button