U HAJDUKU PREZIRU MAMIĆA, ALI OBOŽAVAJU NJEGOV NOVAC Za Andrijaševića pet milijuna kuna

lipanj 21, 2014 maxportal
Share Button

Franko Andrijašević novi je igrač Dinama! Nakon što je prošao je liječnički pregled 23-godišnji vezni igrač  potpisao je petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom!

U Dinamu su jako sretni dolaskom bivšeg igrača Hajduka, a sam  Andrijašević je,  nakon predstavljanja u modrom salonu, novinarima kazao:

– Jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Prije nego se okrenem budućnosti, želim se zahvaliti Hajduku na svemu jer su me odgojili, ali ovo je ipak korak više u mojoj karijeri. Dinamo je veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra europska natjecanja, ambicije su velike i dolazak ovdje je za mene golemi sportski izazov – kaže novi igrač Dinama te ističe:

 – Svakako bih htio reći da mi je drago što će odšteta koju će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici u financijskom smislu.

Andrijašević će u Dinamu  pojačati  konkurenciju u veznom redu:

– Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih je došlo baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga i na meni je svaki trening davati sve od sebe, a onda će treneri odlučiti tko će dobiti priliku – zaključio je simpatični novi igrač Modrih.

Trener  Dinama Zoran Mamić bio je jako zadovoljan obavljenim poslom:

– Dugo već pratimo Franka i zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Kada se otvorila mogućnost nismo previše razmišljali i sretni smo što je Franko s nama u svlačionici. Radi se o tipu modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i sigurni smo da će donijeti dodatnu kvalitetu našoj igri.

Novi igrač Modrih se odmah priključio suigračima, a prve minute u plavom dresu možda će upisati već ove nedjelje kada Dinamo gostuje u Pleternici.

Andrijašević je s Dinamom potpisao petogodišnji ugovor,  Hajduk će od Mamića  dobiti  pet milijuna kunaKomentari
Share Button