URUGVAJAC LUIS SUAREZ IPAK PRIZNAO Neću više, majke mi!

srpanj 1, 2014 maxportal
Share Button
Luis Suarez je na Twitteru objavio ispriku talijanskom obrambenom igraču Giorgiu Chielliniu te priznao da ga je ugrizao na utakmici Svjetskog prvenstva između Urugvaja i Italije.“Istina je da je moj kolega Giorgio Chiellini pretrpio fizičku bol zbog mog ugriza. Iskreno se kajem zbog svega što se desilo. Ispričavam se Giorgiju Chielliniju i cijeloj nogometnoj javbnosti. Zaklinjem se svima da mi se ovakvi incidenti neće ponoviti”, napisao je na Twitteru.

Podsjetimo, Suarez je na utakmici protiv Italije ugrizao Giorgija Chiellinija. Sudac to nije vidio, ali kamere jesu. Urugvajac je dobio devet utakmice kazne, izbacili su ga sa SP-a, a dobio je i četiri mjeseca suspenzije u svim natjecanjima.

Ovo je treći put da je Suarez kažnjen zbog istih grešaka. Prvi incident se desio sa PSV-ovim igračem Otomanom Bakkalom 2010. godine, a Branislava Ivanovića iz Chelsea Suarez je ugrizao za ruku 2013. godine.

Nakon što mu je glavni tajnik Fife Jérôme Valcke poručio da potraži liječnika, Suarez suočio s novim problemima. Sponzori su počeli otkazivati suradnju.

„Nažalost, zbog onoga što je napravio na utakmici protiv Italije, otkazujemo suradnju s Luisom Suarezom. Ova odluka odmah stupa na snagu“ – službena je izjava online kompanije 888Poker.

Skloni smo povjerovati da su sponzori bili glavni motiv Suarezove isprike.

(maxportal)Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button