VELIKI NAPADAČ, JOŠ VEĆI DIVLJAK: Suarez divljački ugrizao Chiellinija

lipanj 24, 2014 maxportal
Share Button

Luis Suarez ponovo je ugrizao.  Ovo mu je treći takav divljački čin.  Ovaj put žrtva je talijanski branič Giorgio Chiellini.Iako Urugvaj  pobijedio Italiju 1:0 i prošao u osminu finala Svjetskog prvenstva,  ova će se utakmica  pamtiti po novom incidentu koji je skrivio Luis Suarez.

Desetak minuta prije kraja utakmica  Suarez je u  talijanskom 16-ercu namjerno ugrizao talijanskog stopera Chiellinija. Utakmicu je sudio meksički sudac Rodriguez i za divljački nasrtaj urugvajski napadač  nije dobio ni žuti karton.

Možda glavni sudac nije  vidio što se dogodilo, vjerovao da se radi  samo o klasičnom naguravanju u 16-ercu pa je svirao tek prekršaj za Italiju- Međutim,  pomoćnici su morali vidjeti što se dogodilo.  Glavni sudac  morao je reagirati i kad  je talijanski stoper skinuo majicu i pokazao gdje ga je Suarez ugrizao.

Uzalud je Chiellini pokazivao  rame i očiti trag ugriza. Meksički sudac na to nije reagirao.

Suarez je isto prošao i derbiju u derbiju engleskog prvenstva Liverpoola i Chelseaja, kad je  Branislava Ivanovića žestoko  ugrizao za ruku. Sudac Friend nije ga kaznio niti žuti karton za taj divljački nasrtaj.

Suarez je sličnoe postupio i u jesen 2010. Tada je u derbiju nizozemskog prvenstva, kao igrač Ajaxac, za rame ugrizao igrača PSV-a  Otmana Bakkala, Iako  je Bakkala u nevjerici sucu pokazao tragove ugriza, Suarez se izvukao bez kartona. Naknadno ga je Nizozemski nogometni savez suspendirao na sedam utakmica.

Nakon što je završila utakmica Italije i Urugvaja iz FIFA-e su kazali da prikupljaju podatke te da će naknadno odlučiti o eventualnoj Suarezovoj kazni.

U videu pogledajte sva tri Suarezova ugriza.Komentari
Share Button