LOKOMOTIVA – ZADAR 0:1 Ćiro: Moji igrači više nisu babe, danas su to pravi ratnici – video

rujan 19, 2014 maxportal
Share Button
Zadar je u gostima na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu 1:0 u prvoj utakmici devetoga kola domaćeg nogometnog prvenstva. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Weitzer u 17. minuti. Ovo je druga uzastopna pobjeda  Miroslava Blaževića otkad je preuzeo ZadarZadar se probio na četvrto mjesto s 11 bodova koliko ima i treći Hajduk, ali i susret manje. Lokomotiva je peta s deset bodova.

Zadar je na početku sezone nizao poraz za porazom, no otkad ga je Ćiro preuzeo, sve se promijenilo. S dvije lijepe pobjede popeo se u gornji dom MAXtv Prve lige.

Protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj Zadar  nije imao terensku inicijativu, ali jedini gol postigao je prekrasnim udarcem Ivor Weitzer, za novi uspješan posao Ćirinih ‘sinova’.
‘Moglo je biti i drugačije, ali naši su se dečki trudili, jako su se dobro branili i bili vrlo opasni u kontranapadu. Sve u svemu, mislim da smo zasluženo pobijedili,’ izjavio je Miroslav Blažević nakon utakmice te se osvrnuo na preobrazbu ekipe u ova dva tjedna:’Nisam mogao nešto osobito napraviti na tehničko taktičkom planu, ali postigao sam jedan psihološki šok i to su danas ratnici, više nisu babe.’Potkraj utakmice slavni je trener isključen nakon burne reakcije kod jednog sudačkog previda.

‘Nisam nikoga niti psovao, ne znam što je razlog isključenju, ali trebalo je izbaciti Ćiru, da i on dođe u evidenciju,’ zaključio je u svom stilu trener svih trenera.

S druge strane, dobroj seriji Lokomotive došao je kraj, iako je ovog petka bila veliki favorit.

‘Upozoravali smo cijeli tjedan da će ovo biti izuzetno teška utakmica. Igrali smo prestatično, s prevelikim brojem dodira u sredini, nismo uspjeli proći po boku i onda naravno da je rezultat takve igre poraz,’ zaključio je Tomislav Ivković.

 Komentari
Share Button