ZAGRLJAJ OD 200 MILIJUNA EURA: Ronaldovo tješenje Balea obišlo je svijet – video

srpanj 7, 2016 maxportal
Share Button

PORTUGAL je u srijedu srušio Velšane na korak do finala. Ronaldo i Nani bili su strijelci u drugom poluvremenu, a njihova reprezentacija po prvi put nakon 12 godina igrat će jedno veliko finale.

Za vrijeme i nakon susreta Portugala i Walesa najveću pozornost privlačio je duel Cristiana Ronalda i Garetha Balea, suigrača iz Reala koji nisu najbolji prijatelji u svlačionici. Dvoboj je na kraju pripao Portugalcu koji je zabio i pogodak, a nakon susreta otkrio je sadržaj razgovora dvije zvijezde zabilježen kamerama.

”Čestitao sam njemu i Walesu na fantastičnom putu koji su prošli na Euru. Velšani su najveće otkriće turnira. Bio je to normalan razgovor, a dodatne detalje ne bih iznosio,” rekao je Ronaldo pa se osvrnuo na svojih devet golova na Europskim prvenstvima kojima se izjednačio na vrhu povijesne ljestvice s Platinijem.

”Takvi rekordni dolaze prirodnim putem, vjerujte mi. Nije to bila nikakva opsesija. Ja sam već i tako mnoge rekorde srušio, no važnije je da ovaj san i dalje živi. Već dugo govorim da želim nešto osvojiti s Portugalom, a sad smo udaljeni jedan korak.”

”Ronaldo je prirodni strijelac i to je ponovo potvrdio. Teško je biti sretan jer se poraz upravo dogodio, ali proživjeli smo jedno strastveno putovanje i ovo iskustvo bilo je nevjerojatno. Jedan od trenutaka u životu koji nikad nećemo zaboraviti,” rekao je nakon utakmice pak Gareth Bale.

 

 
Komentari
Share Button